Ny mobil arbetsorder

27 mars, 2017

PP7 har en ny mobil arbetsorder app

PP7 har utvecklat en ny mobil arbetsorder app som uppdaterar PP7 direkt och med samma affärsregler som i övriga PP7. Läs mer om den under http://pp7.net/pp7-mobile-arbetsorder/. Vi hade förut integration med andra mobila arbetsorder system. Vi hade stora problem med att integrationerna sällan fungerade smärtfritt. Det tog mycket tid att utveckla integrationerna för regelverket i mobilerna behövde inte vara så utförliga när inget skulle gå vidare till lön eller faktureras. När något inte fungerade så var det supporten på PP7 som skulle svara även när det gällde mobilen och integrationen. Nu har vi en egen mobil app som vi är mycket stolt över. Den har samma eller bättre funktioner än de flesta mobilappar och den uppdaterar kontoret och appen i samma sekund.

PP7:s nya mobila arbetsorder.PP7 i Världen

4 juli, 2016

PP7 finns nu i Sverige(förstås), Norge, Finland (på engelska) och i Danmark.Vi söker dig som kan bygg- och installationsbranschen och vill ta nästa steg som säljare av branschens vassaste affärssystem

20 april, 2016

PP7 är ett företag i Örebro som är  specialister sig på att utveckla affärssystem anpassade till företag med projektintensiv verksamhet, fr a bygg- och installationsbranschen. Vårt affärssystem har en unik tydlighet vilket skapar omedelbar uppföljningsmöjlighet för alla nivåer i företag, från styrelseordförande till platschef.

Utifrån våra säljframgångar satsar vi och söker ytterligare en driven säljare.

För att göra skillnad och nå framgång behöver du ha en bakgrund inom bygg- eller installationsbranschen, gärna som entreprenadingenjör/projektledare. Du har kunskap om att driva projekt och projektekonomi. Du är van att arbeta utifrån tydligt uppsatta mål och självständigt föra affärer i hamn. Vårt affärssystem säljs i huvudsak mot VD och ekonomichefer hos våra kunder så vi bedömer att du bör ha minst tio-femton års yrkes- och branscherfarenhet.

Som person är du mål- och resultatinriktad, energisk och relationsbyggare med ett brett kontaktnät i branschen.

Arbetet innebär resor i hela landet och din placeringsort är antingen i Örebro eller i hemmet.

Vi på PP7 är ett väl sammansvetsat team som har högt i tak. Vi har alla en stark vilja att fortsätta utvecklas. Som en del av vårt team har du möjlighet att påverka och vara i spjutspetsen när det gäller framgångsrika koncept för bygg och installationsföretag. Du kommer att rapportera direkt till VD.

Välkommen till oss!

Vill du veta mer om tjänsten, ring VD Birgitta Bååth, 073-518 17 42

Din ansökan skickar du, senast 2016-06-13, till vår rekryteringskonsult på GuideYou AB, Christina Björck på:

christina.bjorck@guideyou.seNavigering i PP7

25 mars, 2016

PP7 har flera sätt att underlätta för användaren och många möjligheter till sök och sortering. Med enkelhet kan användarna finna det som söks och snabbt få den information som de behöver.

Kom ihåg att följa oss på Facebook och Youtube.23 mars, 2016

Glad-Pask-halsning

Önskar vi alla våra kunder och nya kontakter. Vi tar ledigt och laddar upp med ännu mer energi, hoppas ni har möjligheten ni med!Följ oss på youtube

22 mars, 2016

Vi kommer ladda upp filmer som enkelt visar möjligheter i PP7. Magnus kommer producera filmer med jämna mellanrum som kan vara informativa både för nya och gamla kunder. Vi tar upp ämnet projekt och funktioner även vad som kan vara bra att ha som rutin för ett effektivt och säkert projektarbete.Vi vill bli bäst på allt för projektföretag

11 mars, 2016

Därför prioriterar PP7 nu utveckling av Mobil Arbetsorder Applikation. Vi har utgått från våra kunders behov och därför har vi tagit hem utvecklingen av vårt mobila system. Appen kommer att hämta uppgifter direkt ur PP7databasen och sparar ner med samma regelverk och kontroller som i övriga PP7. Uppgifterna är direkt tillgängliga i både mobilen, på webben och på PC:n. Vi har nu vår grafiska resursplanering färdig därför passar det utmärkt att fortsätta med utvecklingen av vår nya arbetsorderapp på mobilen. Förutom allt det som finns redan idag i vår arbetsorderapp så kommer vi bland annat checklistor att utvecklas. Vi vill bli bäst även på arbetsorderappar. Vi har tagit hjälp av externa proffs för att få snygg grafik och hög användarvänlighet.
PP7_PCPlattaMobilTillbaka

26 februari, 2016

Birgitta Bååth är tillbaka som VD och utvecklare på PP7 efter en tids sjukdom. Med ny energi  och nya ideér är vi glada att få ha henne på plats igen. Vi har även förstärkt med två programmerare Ulf Leandersson och Jussi Norlund. Nya intressanta funktioner inom PP7 kommer inom en snar framtid.

Birgitta Bååth

 PP7 med Projektplanering GANTT

12 februari, 2016

Gantt-Diagram

I PP7 har vi nu ett inbyggt Gantt-Diagram som i Microsoft Project. I den grafiska presentationen finns det möjlighet att se och ändra projekt, med tilläggsjobb och aktiviteter samt arbetsordrar/uppdrag.

För er som är nyfikna så kommer snart mer information!Supersök finns nu i PP7

5 februari, 2016

supersok

Du kan söka på vad som helst i PP7 och få förslag på alla möjligheter. Dubbelklicka sedan på det du sökte så kommer informationen upp samma om det är projekt, leverantör, leverantörsfaktura, projekt eller inköp.