PP7 Affärssystem AB

ett bolag med lång erfarenhet och kunskap om projektföretag

PP7 Affärssystem AB är ett svenskt produktutvecklingsföretag som utvecklar och säljer affärssystemet PP7 för projektföretag. PP7 är ett komplett affärssystem för företag som jobbar med projekt, ÄTA, arbetsorder och service. PP7 har kunder runt om i hela i Sverige och även internationellt.

 

Vision

Vår vision är att öka våra kunders konkurrenskraft med hjälp av systemlösningar som maximerar tiden för affärer och minimerar tiden för administration. Mer utrymme för kvalitetstid, helt enkelt.

 

Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa affärssystem för projektintensiva företag. Smidig hantering, anpassade lösningar och teknik i framkant för att leverera högsta möjliga projektkraft och affärsnytta.

 

Historia

PP7 har funnits som ekonomisystem för projektföretag i över 20 år. BPA utvecklade ett system för projektverksamhet för att spara pengar och bli effektiva. Det var de mest lönsamma projektledarna som fick ställa kravet på systemet. BPA blev sedan splittrat i två delar. Byggdelen köptes av PEAB och installationsdelen bytte namn till Bravida. Bravida blev uppköpta av ett norskt företag som krävde att det skulle vara ett norskt system inom koncernen. BPA systemet köptes ut och döptes om till PP7. PP7 har under åren som följde varit ett utvecklingsintensivt företag för att göra om systemet till ett modernt standardsystem för projektföretag. Från 2017 kommer PP7 att bli ett sälj och kundinriktat företag som erbjuder PP7 till alla företag som jobbar med projekt, ÄTA, arbetsorder och serviceorder.

Idén med PP7 var att projektledaren, VD och administratören i en enda bild skall få total överblick över vad som skall göras och hur det ekonomiska läget är. Finns det små jobb, uppdrag eller arbetsordrar skall även dessa kunna resursplaneras, följas upp och faktureras effektivt. Han eller hon behöver inte bläddra mellan olika system eller rutiner utan allt finns samlat i portalen/dashboard, i en enda bild.

Idag är vi ett modernt, nytänkande företag med rötter och kunskap inom branschen. Vår historia, kompetensen och viljan att ständigt utvecklas har lett till att vi idag har marknadens bästa affärssystem för företag med projektintensiv verksamhet. Trots allt, systemet är ju utvecklat inom branschen, för branschen.

Som företag försöker vi vara lyhörda för dina behov och dina önskemål. Vi anstränger oss för att förstå ”din affär” för att vi bättre ska kunna ge bra råd och bidra till största möjliga affärsnytta. Vi har ett motto vi kallar Väx med oss och det betyder att samma system kan användas både när ditt företag är litet och vill växa eller när ditt företag är stort och du vill ha full kontroll. Vi erbjuder ett helhetsåtagande. Allt ifrån analys, implementeringen, service & support till utbildning och utvecklingsinsatser.

 

Kontakta mig Boka demo

Lämna ditt telefonnummer eller e-post så hör vi av oss
till dig så fort vi kan.