PP7 Mobil arbetsorder

PP7 affärssystem har utvecklat en ny mobil arbetsorder.

PP7:s arbetsorder i mobilen

  PP7 nya Mobil app

PP7 Mobile arbetsorder finns för att utförare/arbetare/montör skall kunna ta sina jobb på spång och återrapportera tid, material, ändra antal på xml/edi fakturor, skriva reseräkningar, få en vägbeskrivning, göra egenkontroll/använda checklistor, bilägga foton och andra dokument!

En utförare behöver snabbt och enkelt få information om jobben som ska utföras. Att få dem direkt i sin telefon eller surfplatta är det optimala sättet. Vi har tagit fram en arbetsorder app för detta ändamål!

  PP7 Mobile = mobil arbetsorder för order/servicejobb/projekt/ÄTA

För en installatör eller tekniker är PP7 Mobile ett fantastiskt verktyg. All viktig information om jobbet som ska utföras kommer automatiskt till mobilen, där man snabbt kan återrapportera tid, resor, bilder, material etc vilket leder till väldigt snabb fakturering!

När ett jobb inkommer till kontoret lägger en administratör eller projektledare upp det i PP7. Jobbet tilldelas en eller flera utförare, och information om jobbet, så som kund, adress, kontaktuppgifter, checklistor och utförande datum, kommer direkt ut till utförarens app med karta var arbetet skall äga rum.

Utföraren kan, då jobbet är färdigt eller när dagen är slut, rapportera tillbaka tid, resor, material, inköpsanmärkningar, ifyllda checklistor, ändringar på lev fakturor, bilder och digitala signaturer. Allt detta hamnar på ”rätt” ställe i PP7, och fakturering kan ske blixtsnabbt genom att arbetsledaren eller administratören tittar i översikten ”Utförda arbetsorder att fakturera i PP7”. Fakturorna på löpande jobb får automatiskt kundens pris på timmar och ingående material.

Att hantera ÄTA blir en enkel sak med PP7 Mobile. Med bara några klick i appen skapas en ny ÄTA mot samma kund och projekt som där jobbet utförs. Be kunden signera ÄTA:n direkt i appen, rapportera tid och material som vanligt, och fakturera blixtsnabbt!

Mobil arbetsorder är helt integrerat i PP7 så uppdatering sker direkt både i mobilen och på kontoret med samma regelverk och i samma databas.

I PP7 mobila arbetsorder finns också möjlighet att får översikt över sin vecka och ändra tiden om något blivit fel.

Naturligtvis får ni tillgång till att också arbeta i PP7 Web när ni har valt PP7 Mobil!

Lämna ditt telefonnummer eller e-post så hör vi av oss
till dig så fort vi kan.