”PP7 är ett mycket kapabelt och kostnadseffektivt affärssystem”

-”Vi på NETEL AB har använt PP7 i snart 3 år. Jag hoppas att fler företag upptäcker att PP7 är ett mycket kapabelt och kostnadseffektivt affärssystem för projektdrivna företag. Systemet är komplett och lättanvänt för både projektledare och ekonomipersonal vilket ger en låg total driftskostnad. PP7 erbjuder även en enkelt setup, trygg drift och rimliga krav på IT-miljö”

Erik Edgren CFO NETEL AB


Eva Sjödin, Ekonomichef

-”Vi har haft PP7 sen 1 maj 2012 och är mycket nöjda. Affärssystemet är mycket lättanvänt och det ger oss en bra överskådligt syn på våra pågående projekt. PP7 är ett bra och prisvärt system som vi gärna rekommenderar till er som går i tankarna att byta system.”

Eva Sjödin, Ekonomichef Interoc Akustik


”Utan PP7 hade vi inte kunnat växa i den takt som vi gjort”

-”Vi har varit kund hos PP7 sedan 2009 och utan PP7 hade vi inte kunnat växa i den takt som vi gjort. Det ger oss en oslagbar projektöversikt, och full kontroll över alla kostnader i projekten. PP7 Projektaffärssystem har blivit kärnan i vår verksamhet och det är skönt att slippa importera uppgifter från andra system som också kan vara en stor felkälla.”

Rolf Eriksson Axela


”PP7 underlättar hanteringen av projekt på många sätt”

-”PP7 underlättar hanteringen av projekt på många sätt och det är skönt att ha allt samlat i ett system. Det är smidigt att ta ut rapporter och sammanställningar och resultatet bli lätt att följa. Vi har använt PP7 sedan 2012 och tycker att det är användarvänligt och översiktligt.”

Helena Avellán Gunnar Blomgren AB